ANASAYFA

 

ANKARA ÇATI SİSTEMLERİ

Ahşap Dekorasyon

ahsap_pergole-2Ahşap mobilya dekorasyon alanında, iş yeri dekorasyon, ofis ekorasyon, bar dekorasyon, restoran dekorasyonu, villa dekorasyonu, ev dekorasyon, bahçe dekorasyonu işlerinde, mimari tasarım, dizayn, üretimi ve uygulamaları… Yaşadığınız mekanı size özel kılan, sizin tercihleriniz ve hayallerinizdir. Ahşap sıcaklığını, sağlığını ve şıklığıyla yaşadığınız mekanları size özel kılalım…

 

Ahşap Mutfak

Ahsap-Mutfak-Dolaplari-08Çagımızın modern çizgilerini, teknolejisini ve ahşabın kalite kılasigini aynı anda yaşama imkanını size sunuyoruz. banyonuzun ve mutfagınızın karakteristik mimarisine uygun sizin hayallerinizide içeren projeler üretiyoruz.

 

Ahşap Kapı pencere

guclu-amerikan-panel-ve-ahsap-kapi-5b3a691f-ttrcy Evinize, ofisine, yazlıgınıza ve size en uyumlu, en kaliteli ve ekonomik kapılar üretiyoruz. sınırsız pervaz ve süpürgelik secenekleriyle, hayallerinizi yaşanır hale getiriyoruz. Ahşap kapı , masif kapı, mobilya kapı, pres kapı, amerikan panel kapı, akordeon kapı seçenekleriyle her türlü talebe karşılık vermekteyiz.

 

Ahşap Merdiven

ahsap-merdiven6 Ahşap merdiven tasarımı, üretimi ve montajı. Helozan merdiven, yanaklı merdiven, omurgalı merdiven, metal gövdeli merdiven. ahşap küpeşte, Merdiven korkulugu, tırabzan, özel merdiven sürügeligi… Merdivenleri sizin istek ve işlevselliklerini tesbit edip, masif mediven, lamine merdiven, parke merdiven, laminat merdiven, papel merdiven, flato kaplama merdiven olarak imal ediyoruz.

 

Ahşap Küpeşte

images Ahşap merdiven tasarımı, üretimi ve montajı. Helozan merdiven, yanaklı merdiven, omurgalı merdiven, metal gövdeli merdiven. ahşap küpeşte, Merdiven korkulugu, tırabzan, özel merdiven sürügeligi… Ahşap merdivenin sıcaklığını ve kalitesinin size sunuyoruz. Küpeşte ve tırabzan seçenekleriyle yaşadığınız yerin estetik ve görkemini farklı noktalara götürüyoruz. Merdivenleri sizin istek ve işlevselliklerini tesbit edip, masif mediven, lamine merdiven, parke merdiven, laminat merdiven, papel merdiven, flato kaplama merdiven olarak imal ediyoruz.

 

Ahşap Pergole

29052008138 (640x480)Pergole ve kamelya üretimimiz yalnızca ahşabın çam, ireko, teak gibi malzemeleriyle yerin biçim ve konumuna göre balkonlu pergole ve düz pergole modellerinde üretilip emprenyelendikten sonra boyanmaktadır.

 

Ahşap Kamelya

27052008130 (640x480)Pergole ve kamelya üretimimiz yalnızca ahşabın çam, ireko, teak gibi malzemeleriyle yerin biçim ve konumuna göre balkonlu pergole ve düz pergole modellerinde üretilip emprenyelendikten sonra boyanmaktadır.

 

Ahşap Pencere

10Ahşap pencere, ahşap dograma, ahşap panjur ile ahşabın saglığı, şıklığı ve kalitesini konutlarınızda yaşayın. Ahşap pencere, ahşap dograma, ahşap panjur imalatı sizin talepleriniz ve ihtiyaçlarınız belirlendikten sonra, kullanılacak alan ve iklimin özelliklerini gözönüne alarak bizim size olan önerilerimizle yapılamaktadır.

Çimento ve Akrilik Dispersiyon Esaslı,
Tam
Esnek Su İzolasyon Malzemesi
Ürün Tanımı:
Teknomer 200EX
;
Çimento ve sentetik reçine esaslı, tam esnek sürme esaslı suizolasyon malzemesi.
Kullanım Alanları
Temellerde, temel kazıklarında, istinat ve perde duvarlarında, zemin nemi ve sızıntı sularına karşı,
betonarme teras çatılarda, balkonlarda ve gizli derelerde yağış sularına karşı, galeri, drenaj ve
atıksu
kanal ve kollektörlerinin yalıtımında, açık kullanma suyu depoları ve havuzların suya ve rutubete
karşı,
toprakla temas eden mineral yüzeylerde su izolasyonu olarak kullanılır